Verhuurd
Reubenberg 2, 6071 PS Swalmen, Nederland

Beschrijving

Kantoor en Hallen Reubenberg Opslaghallen en representatieve kantoorruimte

Reubenberg 2, 6071 PS Swalmen, Nederland

Aan de Reubenberg in Swalmen, een zijweg van de Bosstraat/Witte Koeweg, liggen twee ruime, geschakelde opslaghallen die aan de voorzijde zijn voorzien van een representatief kantoorgedeelte. Het kantoor en de beide hallen zijn separaat te huur. Het object biedt talloze mogelijkheden voor flexibele huurconstructies!

Representatief kantoor
Het kantoorgedeelte heeft een grote en centraal gelegen ontvangstruimte. Hier omheen liggen de directieruimte en overige (kantoor-)ruimten gegroepeerd. De gezamenlijke oppervlakte bedraagt circa 180 m2.

Het kantoorgedeelte (circa 125 vierkante meter) beschikt over een eigen werkplaats, een inpandige garage voor twee personenauto’s en aparte dames- en herentoiletten. Aan de voorzijde heeft het perceel een representatief aangelegde rotstuin met vijverpartij.

OpslaghallenVerhuurdDe twee achterliggende hallen – elk van 800 m2 grootte – zijn voorzien van sectionaaldeuren en uitermate geschikt voor opslag. Achter beide hallen ligt een brede groenstrook. Gepland is om deze deels te benutten voor een uitbouw met onder meer een (personeels-)kantine en sanitaire groep. Samen met de additioneel aan te leggen lichtstraten in de daken worden de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk vergroot.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Compare listings

Vergelijken