Over Geisler Vastgoed

Geisler Vastgoed is eigenaar en verhuurder van bedrijfsonroerendgoed (BOG) op diverse locaties in Roermond-Noord (Swalmen). De vastgoedportefeuille omvat kantoorgebouwen en productiehallen in alle soorten en maten. Logistiek gezien is hun ligging voor ondernemers ideaal: autosnelweg A73 ligt praktisch naast de deur en het Duitse achterland is al even snel bereikbaar.

Klantgericht maatwerk
De expertise van Geisler Vastgoed ligt in de verhuur van zakelijke ruimten, bedrijfsterreinen en kantoren die zij in eigendom heeft. De benaderingswijze is een andere dan doorgaans gebruikelijk. Elk object of perceel kan met klantgericht maatwerk exact op de zakelijke wensen van de huurder worden afgestemd.

Volledig ontzorgd!
Dat geschiedt telkens in een nauwe onderlinge samenwerking waarbij Geisler Vastgoed initieert, het vergunningentraject begeleidt én de uitvoering verzorgt van de meest wenselijke inrichting van het gebouw of perceel. Deze totale ontzorging – als een ‘one-stop-shopping’ – vormt een opmerkelijk verschil in de vastgoedbranche.

Comfort op afstand
Daarnaast heeft Geisler Vastgoed een additionele expertise is huis: de logistieke afhandeling van goederenstromen waar op de thuislocatie van een onderneming geen of onvoldoende opslagcapaciteit voor bestaat – tot en met verzorging van de logistieke afhandeling. Via internet stuurt uw onderneming comfortabel op afstand aan.

Voor elke huurtermijn
Met andere woorden: zit uw onderneming verlegen om een passende vestigingslocatie – ofwel heeft u ruimtegebrek op uw huidige? Geisler Vastgoed kan individuele oplossingen creëren. Ongeacht of het nu korte, middellange of lange huurtermijnen betreft: onze zorg en aandacht zijn telkens dezelfde!

Geisler Vastgoed - Reubenberg

Compare listings

Vergelijken