Gedeeltelijk vrije meters per 1 maart 2022
Bosstraat 99A, 6071 PX Swalmen, Nederland

Beschrijving

Logistiek Centrum Swalmen LCS

Bosstraat 99A, 6071 PX Swalmen, Nederland

Logistiek Centrum Swalmen (LCS) – met 20.000 vierkante meter aan logistieke ruimtes en 24 laad- en losdocks – heeft als primair doel om ondernemers te ontlasten in hun logistieke problematiek. Kortom: staat uw voorraad u in de weg? Het LCS biedt oplossing – in maatwerk.

Logistiek uitbesteden
Naast de fysieke opslag van goederen waar op de eigen locatie geen of te weinig ruimte voor is, biedt het LCS tevens de mogelijkheid om er uw logistieke activiteiten uit te besteden. Denk daarbij aan de opslag en uitlevering van producten in de non-food sector.

Momenteel is driekwart van het LCS langjarig in gebruik door een toonaangevende, internationaal opererende papierfabrikant. De magazijnen zijn op maat ingericht en voorzien van sensoren waarmee de goederenstroom online kan worden gecoördineerd. Als voorbeeld van de wijze waarop geavanceerd kan worden gewerkt.

Een ander deel wordt gebruikt twee internationale retailers voor onder meer de opslag, uitlevering én complete afhandeling van hun klantacties in Nederland. Zo kunnen zij zich optimaal concentreren op hun kernactiviteiten. In de geruststellende wetenschap dat de logistieke afhandeling verantwoord is losgekoppeld van hun primaire bedrijfsactiviteiten.

Kortom, heeft u een logistiek probleem? Komt u een aantal vierkante meter tekort voor productie of omdat uw voorraad in de weg staat? Geisler Vastgoed kan voor uw oplossing zorgen. Inclusief de uitlevering en het voorraadbeheer. Thans zijn nog ruim 1.500 vierkante meter – geheel of in delen – te huur, desgewenst met gebruik van de laaddocks en ondersteunende logistieke diensten.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Compare listings

Vergelijken